Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Michal Hrdlička (35), bývalý to přítel Lucie Borhyové (45), se poměrně podrobně rozpovídal o tom, proč už spolu s televizní kráskou netvoří nejkrásnější pár šoubyznysu. A z jeho vyjádření vyplývá, že to byl on, kdo dal nejpopulárnější moderátorce kopačky!

Michal prý chápe, že mlčení znamenalo skoro souhlas s konstrukcemi, podle nichž je viníkem rozchodu on a jeho údajné nevěry. Prý vše ale bylo jinak.

„Nebudu házet špínu a prát špinavé prádlo. Za mě snad jen toto: rozchod s Lucií není bleskem z čistého nebe, stejně jako náš vztah neprošel krizí až teď. Opakovaně jsem se do něj vracel, ale činit tak vlastně jen a pouze kvůli naší malé princezně prostě nemělo cenu, a tak jsem z vlastní vůle zvolil definitivu,“ šokuje Hrdlička.

„Přestali jsme si prostě rozumět a zjistili, že naše tolik odlišné povahy dohromady nepůjdou, víc za tím není, i kdyby se bulvár zbláznil,“ dodal s tím, že s Borhyovou ho pojí už jen přání, aby byli oba milujícími rodiči společné malé dcery Lindy. Prý pro to oba udělají vše.

Reklama

Další články

Načítám