Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bývalá hvězda skupiny Lunetic Martin Kocián (47) se objevil po delší době ve společnosti. Známý průšvihář dorazil na tiskovou konferenci organizace Clash of the Stars, pod kterou se utká v kleci už koncem června v Ostravě. Svým vzhledem by v současné době asi nedostal fanynky do kolen, jako tomu bývávalo za dob fungování skupiny.

Do zápasu jde kvůli fyzičce. Avšak také promluvil o zradě, které se v minulosti dopustil ke kapele Lunetic.

„Jsem tady proto, abych si zlepšil fyzičku. Nejsem žádný fighter. Opustil jsem kamarády, kteří mi věřili, takže si jdu do té klece splatit své dluhy, protože jsem zradil svoje tři kámoše a teď se za to stydím. Jde o to, že se nebojím dostat přes hubu férově,“ řekl Martin, který na místě ještě zatancoval a pustil se do rapu, jak zaznamenala redakce Super.cz

Martin Kocián má za sebou velmi bouřlivou minulost. Kapela Lunetic mu dala několik šancí k návratu, avšak marně. V minulosti se také popral se svou partnerkou Katkou, které způsobil zlomeninu nosu, žeber a podlitiny na obličeji. Člen legendární skupiny se nikdy netajil tím, že byl jejich vztah divoký a prali se několikrát do týdne, přičemž v tom velkou roli mnohdy hrály drogy. Jak se mu povede samotný zápas a zda se mu podaří splatit dluhy, o kterých hovoří, je otázka.

Další články

Načítám