Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ruský herec Ivan Krasko ve středu počtvrté kráčel svatební uličkou... A nebojme se říct, že opravdu na stará kolena... Čtyřiaosmdesátiletého ženicha totiž na radnici nevidíte každý den. Natož s nevěstou o šedesát let mladší.

Ženou herce, který za svůj život ztvárnil na 140 filmových rolí, se stala teprve čtyřiadvacetiletá Natalia Shevel. Do manželství vstoupili za přítomnosti nejbližších příbuzných a přátel během soukromého obřadu v Petrohradu. Krasko se netají záměrem počít se svou mladičkou polovičkou potomka. Z předešlých manželství má herecký kmet, známý například ze snímků Blokáda, Afgánský zlom, Gospodin oformitel a další, již šest dětí.

Pár navzdory kritice popsal svůj vztah ruským médiím jako partnerství zrozené v nebi. Zlomový moment nastal ve chvíli, kdy Natalia začala herci, který ji učil na univerzitě, skládat básně. Na Kraska prý udělaly velký dojem a herec se na základě jejích slov začal po dlouhé době cítit znovu jako muž. Pár se krátce před svatbou v rozhovoru vyjádřil, že bez sebe nemohou být jediný den a společně žijí v hercově bytě v centru Moskvy.

Za dva týdny již pětaosmdesátiletý umělec doufá, že společně založí rodinu, jelikož prý oba chtějí děti. „Pochopitelně jsou tady určitě obavy z budoucnosti, ale pro mě je tohle úžasná nová etapa života,“ dodal Krasko.

Reklama

Další články

Načítám