Hlavní obsah
Článek

Chronický účastník reality show Jan Kocián nemá dost. Poté, co se ztrapnil v několika primáckých pořadech, přihlásil se do dalšího. Zatímco předtím vždy měl možnost se projevit, tentokrát šlápnul vedle. Ztotožňuje se totiž s postavou Carrie z dnes již kultovního seriálu Sex ve městě v soutěži, která je výhradně pro něžné pohlaví.

Postava Jana Kociána je v médiích nechvalně známá. Naposledy se objevil v reality show Nory Mojsejové Šéfka. Předtím se snažil získat srdce mladičké Evy v pořadu Hledá se máma a táta. Tam se však předvedl jako arogantní a nafoukaný jedinec, kterého hlavní hrdinka nakonec nechala vyhodit.

Kocián, který si jednu dobu dokonce hrál na fotografa jednoho prestižního bulvárního deníku, se rozhodl, že své jméno víc proslaví v nové soutěži stanice Prima Love. Jedná se o soutěž se seriálem Sex ve městě Vyhraj víkend v New Yorku a poznej nové kamarádky, která běží po celý srpen. Principem soutěže je, aby divačky Prima Love posílaly svoje fotografie, kde předvedou svou dávku kreativity a pokusí se účesem, líčením a vhodným oblečením stylizovat do role jedné z hlavních hrdinek.

A Kocián, který nepochopil, že se jedná o soutěž jen pro ženy, zaslal svou fotografii s popisem, že se nejvíc ztotožňuje s postavou Carrie, protože v prvním díle seriálu prozradila, že pokaždé použije kondom.

Mluvčí Prima Love Markéta Helingerová je ale nekompromisní. „Rozhodně v této soutěži nehledáme dvojnice. A jelikož je soutěž výhradně pro ženy, pan Kocián má tentokrát smůlu,“ sdělila Super.cz Helingerová.

Reklama

Další články

Načítám