Hlavní obsah
Článek

Čerstvě devatenáctiletá herečka a zpěvačka Selena Gomez minulý týden začala koncertovat po Spojených státech v rámci svého nového turné We Own the Night. Dětská hvězdička známá především ze seriálu Kouzelníci z Waverly vysílaném na televizním kanálu Disney Channel a díky vztahu s Justinem Bieberem však čelí kritice, že se i přes svůj nízký věk obléká na pódium zbytečně vyzývavě.

Podobně kritizována byla před časem i její slavnější kolegyně, osmnáctiletá Miley Cyrus, která hrála na stejné televizi v sériích Hannah Montana. Ta to však se svými modely přeháněla ještě mnohem víc a její taneční kreace byly občas až za hranicí vkusu. Miley se však poučila a poslední dobou se obléká a chová úměrněji k svému věku.

Texaská rodačka Selena však Miley Cyrus šlape na paty nejen v odvážném oblékání, ale poslední dobou i v úspěšnosti svých singlů, které se stávají dokonce populárnější než ty od Miley. Zpěvačka spolu se svou kapelou Selena Gomez & The Scene loni vydala druhé album nazvané A Year Without Rain, které se díky 500 tisícům prodaných nosičů stalo zlaté. Zároveň má i svou vlastní módní značku Dream out loud.

Reklama

Další články

Načítám