Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kanadsko-americká zpěvačka Alanis Morissette (37), jejíž píseň Ironic z roku 1995 dobyla celý svět, v současnosti dává přednost své rodině před pěveckou kariérou. Jak je vidět, změna jí maximálně svědčí. Při procházce po kalifornské Venice Beach s manželem Mariem „MC Souleyem" a jejich půlročním synem Ever, zářila štěstím. Není divu, od manžela se jí totiž dostávalo plno pozornosti, něžných polibků a dotyků.

Morrisette, která je vegankou, si vzala rappera Maria „MC Souleye“ Treadwaye během soukromého obřadu v jejich losangeleském domě loni 22. května. Jejich syn Ever Imre Morissette -Treadway se narodil před sedmi měsíci na Boží hod vánoční.

Alanis dříve randila s kanadským hercem Ryanem Reynoldsem, kterého poznala v roce 2002 na oslavě narozenin Drew Barrymore. Dvojice se po dvou letech vztahu zasnoubila, ale o tři roky později se rozešli.

Reynolds pak ve vztazích se známými ženami pokračoval, nedávno se rozvedl s herečkou Scarlett Johansson. Nedávno však vyšlo najevo, že se již několik týdnů schází s další hollywoodskou kráskou Charlize Theron.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám