Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Halina Pawlowská (69) je považovaná za jednu z nejkorpulentnějších tuzemských moderátorek. Kdo by ale řekl, že se její dcera Natálie pomamila, spletl by se. Natalie, která se nyní stará o svého tříměsíčního syna Huga, je i tak krátce po porodu opravdu kus.

Když ještě Halina Pawlowská moderovala Banánové rybičky, příběhy z její rodiny byly pro diváky nejatraktivnější. Neustále mluvila o svém manželovi, otci a často veřejně ztrapnila i svou dceru. To se ale na jejich vztahu neodrazilo.

Slavnou moderátorku a scénaristku, která v posledních měsících chystá sitcom pro televizi Prima, jsme načapali cestou do nemocnice. Vezla tam totiž dceru, která si nešikovně poranila prst, když čistila tyčový mixér a neuvědomila si, že není vypnutý.

To by ale nebyla Pawlowská, kdyby se předtím nestavila pro něco na zub. Sama přiznává, že je v lahůdkářství na Budějovické jednou z nejvěrnějších zákaznic. „Mám to pět minut od domova a vždycky jim tu říkám, že je to babičce k snídani,“ směje se spisovatelka, která poodhalila taje babiččina jídelníčku. „Šunková tlačenka, medvědí davelská paštika, italské těstoviny, gorgonzola, tzatziky a plněné papričky,“ popsala Pawlowská imaginární chutě své příbuzné.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám