Hlavní obsah
Článek

Vystavování se na lascivních selfies konečně přineslo své ovoce. Modelka proslulá oblými křivkami má nový objev, který by měl nahradit jejího manžela Wize Khalifu, s nímž je v rozvodovém řízení.

Jednatřicetiletá celebrita, která své ženské tvary prezentuje nejen na módních molech, na večírcích dlouho číhala na někoho, s nímž by opět vytvořila rodinu. O šest let mladší rapper jménem Machine Gun Kelly bude ale nejspíš stejný bouřlivák jako Wiz, s nímž si pořídila syna Sebastiana.

Amber Rose (40) sice shání náhradního tatínka, ale opět prokázala svou slabost pro rebely. Její nový objev totiž také nevypadá jako manžel, který by chtěl večery trávit u rodinného krbu. Když se Amber a MGK společně objevili na letišti v Los Angeles, nebránili se projevům vzájemné náklonnosti, takže jejich láska nezůstala soukromým tajemstvím.

Tento páreček nemohl uniknout ničí pozornosti vzhledem k odlišným parametrům. Zatímco Amber je známá svými klenutými křivkami, její nový objev rozhodně nepatří k urostlým mužům.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám