Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Americká herečka Nicole Eggert známá ztvárněním postavy Summer Quinn v seriálu Pobřežní hlídka se poslední roky u filmu příliš nechytala a stránky novin plnila pouze svými váhovými výkyvy. Ty se také podepsaly na hereččině hrudníku, který ani po již pěti absolvovaných plastických operacích nevypadal podle jejích představ. I proto se dnes třiačtyřicetiletá maminka dvou dětí odhodlala i po několika špatných zkušenostech k další operaci. Tentokrát ke zmenšení a modelaci.

Eggert se navíc při tomto velmi intimním zákroku nechala natáčet televizní stanicí E! a stala se tak hrdinkou jednoho z dílů pořadu Botched z prostředí plastické chirurgie. O nová ňadra se jí postarali lékaři Terry Dubrow a Paul Nassif. Herečka si přitom přála radikální změnu, a tak si nově nekupuje podprsenky velikosti DD, nýbrž B. Lékař ji však na moment znejistil.

„Téměř celé vaše prso se mi vejde do ruky, což by znamenalo, že nemáte pětky, ale spíš plné trojky,“ utrousil Dubrow směrem k překvapené Eggert a dodal: „Co mám na to říct? Byl jsem svobodný do svých čtyřiceti let, za svůj život jsem měl v rukou hodně prsou.“

Reklama

Další články

Načítám