Hlavní obsah
Článek

Česká oscarová herečka a hudebnice Markéta Irglová (23) se vdala! Jejím vyvoleným není muzikant Glen Hansard (41), se kterým se proslavili v romantickém filmu Once, ale podle všeho Američan Tim Iseler. Markéta to počátkem týdne oznámila na svém Twitteru.

„Chtěla bych se s vámi podělit o to, že už jsem nyní vdaná žena. Vzala jsem si toho nejkrásnějšího muže, jakého jsem kdy potkala. Jsem tedy velmi šťastný člověk,“ svěřila se muzikantka, jež je nyní podle svých slov u rodiny v Česku.

Muzikant Hansard, se kterým Markéta prožila romantický vztah poté, co natočili snímek Once, jenž získal Oscara za nejlepší filmovou píseň, reagoval jen velmi krátce a jednoduše.

„Gratuluji, Markéto! Šťastnou svatbu,“ popřál své bývalé dívce na Twitteru Glen.

Vztah Irglové a Hansarda chytil za srdce nejen Českou republiku, ale celý svět. Markéta se s o osmnáct let starším Irem seznámila už ve třinácti, odjeli spolu do světa koncertovat, jejich přátelství ale přerostlo v lásku až po natáčení filmu Once. Románek ale trval jen krátce. Pár se rozešel už v lednu 2009. „Rozešli jsme se, protože ani jednoho z nás už to netěšilo,“ prozradil později Hansard.

„Stalo se nám to, že jsme byli nejprve a především kamarádi. Pak jsme se stali milenci a toto období našeho života bylo úžasné, ale postupně se z nás stali opět kámoši,“ dodal.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám