Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Svůdná zpěvačka Rihanna nechala kolemjdoucí na floridské Miami Beach nahlédnout na její senzační tělo, když si přes titěrné bikiny vzala jen bílé síťované minišaty. V současnosti na červeno obarvená zpěvačka se dokonce nechala ochotně vyfotit s několika svými fanoušky a vypadala velice spokojeně.

Je to přitom jen pár dní od incidentu, kdy při jejím koncertě v Dallasu začala hořet pyrotechnika a vystoupení muselo být zrušeno, což Rihannu pořádně vytočilo.

Tamním fanouškův však slíbila, že se brzy vrátí. A mají se jistě na co těšit. Rihanna je totiž známá tím, že při svých koncertech dává ze sebe úplné maximum. Navíc se obléká do hodně odvážných modelů a předvádí u toho erotikou nabitá gesta a choreografii.

Ovšem požár na koncertě v Dallasu není jediným karambolem, který barbadoskou rodačku v poslední době postihl. Koncem června při vystoupení v kanadském Edmontonu zakopla a upadla na zem. Rychle se však oklepala a opět zpívala jakoby nic.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám