Hlavní obsah
Famous
Článek

Touha moderního člověka po ideálech je zřejmě bezbřehá. Proto není v posledních letech nouze o srovnání a analýzy toho, jak by měl vypadat ideální partner či ideální partnerka. Dokonalý v tomto smyslu znamená sestavený z nejoblíbenějších vlastností. Podobnou „umělotinu“ vytvořila seznamka WhatsYourPrice – kontroverzní webový portál, na němž muži hodnotí finančně atraktivitu žen. Podle tohoto webu je ideálem krásy – fyzické i psychické – vévodkyně z Cambridge (33) alias manželka prince Williama.

Seznamka je někdy přirovnávána k legální prostituci. Jak název napovídá, muži hodnotí „cenu“ jednotlivých uživatelek.

Provozovatelé seznamky teď analyzovali preference dvaadvaceti tisíc mužů a došli k tomu, že ideální žena je štíhlá, vyšší, tmavovlasá a zelenooká. Prostě dvojnice Kate Middlet, z níž se stala svatbou s princem Williamem vévodkyně z Cambridge. Navíc ideál podle této analýzy nekouří, moc nepije, směje se a má vysokoškolský titul. Stejně jako Kate.

„Dokonalá žena musí mít jak styl, tak duši. Tato studie potvrzuje, že muži se zajímají stejně tak o ženský intelekt a vzdělání jako o její fyzické kvality,“ míní mluvčí seznamky WhatsYourPrice.com.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám