Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Se zpěvačkou Yvettou Blanarovičovou (60) jsme se dlouho neviděli, ale nedošlo nám, že vlastně ani nebyla ta možnost. Leda bychom odjeli do zahraničí. Yvetta půl roku v Česku prakticky nebyla. Také jsme se potkali na otevření nové pobočky cestovní agentury. A tak jsme povídání začali cestováním.

Předzvěstí toho, že se rozjede do světa, bylo už to, když dostala titulní roli v muzikálu Mata Hari. "Ne, že bych chtěla skončit před hlavní pušky, ale pokud jde o cestování, tak trochu ve stopách Mata Hari jdu. Byla jsem jako ona v Indonésii, v Himalájích, arabských zemích. Ale mojí velkou láskou je Karibik, který jsem projela na lodi," svěřila zpěvačka.

A kam by nám doporučila jet, když venku vládne zima? "Nádherná je Kuba. Když ji chcete procestovat, nepotřebujete ani tolik peněz. Já cestuju pořád. Byla jsem pár měsíců na Miami, a i dnes ráno jsem vstávala ve čtyři, abych stihla tuhle akci. Byla jsem u italských hranic. Já jsem vlastně půl roku ani v Čechách nebyla a ani jste si toho nevšimli," vyprávěla.

Když jsme ji tak poslouchali, měli jsme pocit, že je stále na cestách, a nezněla tak, že by to bylo zrovna pracovní. "Užívám si. Je to napůl soukromé, ale pořád pracuji. Musím být na mailu i na telefonu. Ale nic neplánuji. Přemýšlím o tom, co je teď, a to je příjemně vyvážené. Jsem v příjemné rovnováze," uzavřela s úsměvem s tím, že v Česku se zdrží jenom čtyři dny.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám