Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Michaela Gemrotová (38) si odletěla oddechnout přes Nový rok do Egypta. Ale její přítel pouze na ležení na pláži, i když bylo přes den příjemných devětadvacet stupňů, moc není. A chtěl se vydat za dobrodružstvím.

"Hned, jak jsme přijeli, jsme jeli do města místním autobusem. Byli jsme vybavení jen papírkem z hotelu, na kterém byl jen nějaký vysypaný čaj, jak se říká, tak kdo ví, jestli na něm nebylo napsáno: 'Uneste ji'," smála se zpěvačka. "A jako na blondýnku na mne ti neustále přistupující tmaví muži dost divně koukali. Saša je opálený, vypadá jako oni, tak si ho ani nevšimli," vyprávěla Super.cz, když jsme ji, krásně opálenou, potkali na prvních narozeninách salonu, kam se chodí zkrášlovat.

A to nebylo v jejím vyprávění to nejnebezpečnější. I když se to rozhodně turistům nedoporučuje, pár si půjčil auto a na vlastní pěst vyrazil do Káhiry. "Nechali nám v autě takového malého hubeného kluka, nevím, jestli kvůli tomu, aby ochránil nás, asi spíš to auto. Ale nakonec to všechno dobře dopadlo a jsem tady a zase naskakuji do muzikálu Fantom opery," uzavřela Míša.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám