Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kdysi se podle svých slov opíjela téměř denně a bývala dost do větru, ale s italským umělcem Francescem Carrozzinim to americká zpěvačka s podmanivým hlasem Lana Del Rey (29) myslí asi vážně. Vždyť už jim to klape přes půl roku a nyní spolu odjeli na karibský ostrov St. Barts, kde se chystají oslavit silvestra.

Víkend strávila dvojice na pláži a Lanu tak bylo výjimečně možné spatřit nejen v plavkách, ale hlavně bez tlusté vrstvy make-upu. Vedle dvaatřicetiletého fotografa a režiséra narozeného v Miláně se slunila na pláži, zatímco on dával přednost knize.

Carozzini je synem šéfredaktorky italské mutace časopisu Vogue Franky Sozzani, a tak se odmalička pohyboval ve světě šoubyznysu i mezi fotografy jako je Bruce Weber či Peter Lindbergh. Spolupracoval s největšími hereckými hvězdami jako Angelina Jolie, Robert De Niro, Cate Blanchett, Scarlett Johansson, Morgan Freeman, ale i s modelkami Naomi Campbell, Heidi Klum, Claudií Schiffer, Millou Jovovich nebo s hudebníky Beyoncé, Stingem, Keithem Richardsem, Kanyem Westem či Nicki Minaj.

Lana, původním jménem Elizabeth Woolridge Grant, pro změnu atakovala vrcholy hudebních žebříčků se svými hity Born to Die nebo Summertime Sadness.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám