Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ivanu Andrlovou známe z mnoha pohádek, do nichž byla obsazována nejen, ale obzvlášť do rolí princezen. Její pohádkové role, především z 80. let minulého století, jsou s ní tak spjaté, že při vyřčení slovního spojení 'představitelka princezen' většinu lidí prvně napadne právě ona. Na obrazovkách se objevuje i dnes, ale - logicky - už v rolích babiček (Přístav) či nejnověji maminky dospělého syna a vzorné hospodyně.

Tu Andrlová ztvární v seriálu Drazí sousedé na Nově a zařadí se tak po bok Dany Batulkové, Milana Šteindlera, Jany Krausové či Luboše Veselého, jenž ztvární její manžela.

Tématem seriálu budou intriky kolem 30 miliónů, které dědeček (Jan Tříska) odkázal svým třem vnoučatům. Získají je pod podmínkou, že v jeho zpustlém domě na vsi stráví celý rok, jinak peníze propadnou obci. A ta o ně velmi stojí.

Ohledně jednotlivých postav Nova také informovala, tak tedy k postavě Ivany Andrlové: Miluje svého muže Tondu, který o ni v minulosti ‚soupeřil‘ se Slávkem (Jiří Štrébl). Vesnice se od té doby dělí na dva tábory a Slávek s Tondou jsou úhlavní nepřátelé.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám