Hlavní obsah
Článek

Mediální válka mezi kráskami Simonou Krainovou (51) a Andreou Verešovou (43) je zažehnána. Holky si vysvětlily, že to, co o sobě řekly, tak vlastně vůbec nemyslely. "Napsaly jsme si s Andreou pár textovek a uvedly si to na pravou mírou," řekla Super.cz Simona Krainová. "Dohodly jsme se, že si navzájem přestaneme mýt naše krásné zadečky. A když už, tak v jiné koupelně, než jsou reportáže na internetových serverech," dodala Krainová.

"Je zbytečné to dál rozdmýchávat. Válka mezi námi fungovat nebude. I když by se to určitě dobře psalo," pokračovala . "Ostatně si nemyslím, že bych na Andreu nějak útočila. Jsou věci, v kterých mě nebaví, ale klidně jí to řeknu do očí. Ona se na to ani nepodívala a reagovala neadekvátně. Dál už se toho nechci účastnit, přijde mi to nedůstojné," vysvětlila.

"Mediální sláva je potřebná, ale není nutné si kvůli ní šlapat na kuří oka. Proti Andree nic nemám. Mám svůj život a jsem spokojená. Ani jedna z nás nemá chuť v tom pokračovat dál," zopakovala. "Jednou jsem, pravda, v reportáži řekla, že mi přijde hloupé ukazovat rovnátka a otevírat pusu na fotografy, ale dál už se k Andree Verešové vyjadřovat nebudu. Je krásná, úžasná, přeju jí, ať má třetí dítě a ať vždycky oslňuje na karlovarském festivalu a myslím to vážně," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám