Hlavní obsah
Článek

Ztrhaná tvář, postava vyhublá až na kost, že bylo s podivem, že se na svých extrémně hubených nohách vůbec udržela. Tak vypadala Iveta Bartošová (†48) na posledních záběrech svého života. Krátce před tím, než 29. dubna 2014 skočila pod vlak, s ní natáčely primácké VIP zprávy. A byl to hodně smutný pohled.

Zatímco snad všichni čtenáři a diváci začali bít na poplach (a i redaktor Super.cz na základě toho na Ivetu marně apeloval, že urychleně potřebuje pomoc, jinak vše dopadne špatně), její manžel Josef Rychtář se vedle ní nesl jako páv, jako by se nic nedělo.

Iveta Bartošová byla zubožená od lednové operace zubů (měla kvůli tomu konflikt i se stomatology) a podle některých zdrojů brala prášky na potlačení chuti na alkohol, které mají ale ten vedlejší účinek, že potlačují také chuť k jídlu. Byl nadlidský úkol přimět zpěvačku, aby něco pozřela.

Super.cz o videu psal varovně dvakrát. Téměř všichni, kdo měli Ivetu rádi, byli jejím vzhledem, zpomaleností a únavou vyděšeni. Bohužel nikdo nemohl nic dělat. Jen Iveta a maximálně jen její manžel Josef Rychtář. K žádnému zákroku z jeho strany ale nedošlo, a tak už za pár dnů mohl před desítkami kamer srdceryvně oplakávat svou ženu, která už neunesla tíhu žití a odešla dobrovolně z tohoto světa.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám