Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jistě znáte tu o ošklivém káčátku... Jedna mladá americká herečka si je dobře vědoma, že se jí dojemný příběh z pera dánského spisovatele Hanse Christiana Andersena týká...

Dnes třiadvacetiletá Sarah Hyland je nejznámější díky své roli Haley Dunphy v seriálu Taková moderní rodinka, ale před kameru se poprvé postavila už v pěti letech v komedii Soukromé neřesti s Howardem Sternem v hlavní roli. Ovšem snímek z jejího dětství, který spojila se svou současnou podobou, a obojí poslala na sociální síť, pochází z roku 1999, kdy jako devítiletá hrála v muzikálové komedii od Disneye Annie. Rovněž ztvárnila v seriálu Džungle rtěnek dceru Brooke Shields Maddie. Muzikálně nadaná herečka si už troufla i na divadelní prkna na Broadwayi.

Krásná Sarah je navíc momentálně single. Letos se rozešla s hercem Mattem Prokopem, s nímž se seznámila v roce 2009 během natáčení třetího pokračování Muzikálu ze střední. Pár spolu bydlel až do letošního roku, než se rozešel poté, co měl Matt Sarah napadnout a vyhrožovat jí.

Když byla Sarah malá, diagnostikovali jí lékaři unilaterální multicystickou dysplazii ledvin. Před dvěma lety se podrobila transplantaci ledviny. Dárcem byl její otec.

Reklama

Další články

Načítám