Hlavní obsah
Článek

Herečce Tatianě Vilhelmové (45) se poměrně nedávno pěkně zamotal soukromý život. Odešla od svého manžela Pavla Čecháka, se kterým má dvě děti, a začala chodit s hercem Vojtou Dykem (38). Mnozí jí to stále nemohou odpustit. Herečka se o svých vnitřních pocitech a zásadním životním kroku poprvé otevřeně rozpovídala v rozhovoru pro časopis Instinkt. Svěřila se mimo jiné také s tím, jak v současnosti vychází se svým mužem.

"Už se to začíná rozmotávat. S Pavlem nezačaly žádné boje, normálně jsme se dohodli během dvaceti minut. A je krásný, že nic z toho, co bylo, se rozchodem neničí. Nestrávila jsem sedm let s blbcem, ale se skvělým člověkem. Že se naše cesty rozešly? No ano. S Pavlem jsme se dohodli, že si budeme vycházet vstříc, aby to vyhovovalo hlavně dětem. To je všechno."

Sama herečka také odhalila, jak v současnosti vypadá vztah s Vojtou Dykem: "Začínám s někým, komu můžu říkat jen pravdu. Je to krásné, ale nejsem ve fázi "budeme spolu bydlet". Nechci skočit do toho, z čeho jsem vyklouzla. Rozhodla jsem se být sama, se dvěma dětmi, dělat práci naplno." Eventualitu společného bydlení s Dykem ovšem herečka nevyvrací: "Asi to k tomu směřuje, ale nechci nic přeskočit. Jen se pořád tetelím z té svobody. Možná to zní nespravedlivě, protože Pavel je čestný, poctivý a skvělý člověk - úžasný muž, ale jsem šťastná sama."

Na závěr Vilhelmová také prozradila, jak Vojta Dyk zapůsobil na její maminku: "Byla okouzlená. On je okouzlující pro ženy každého věku."

Reklama

Další články

Načítám