Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kris Jenner (58) oficiálně požádala o rozvod s Brucem Jennerem (64). To, o čem se spekuluje již dlouhé měsíce, se tak stalo skutečností. Dvojice se rozhodla k tomuto kroku po 23 letech manželství.

Slavná podnikatelka a matka nejslavnějšího klanu současnosti uvedla jako příčinu rozpadu manželství nepřekonatelné důvody, jak už to u slavných párů bývá zvykem. Žádost podala v pondělí u losangeleského soudu.

Dvojice má spolu dvě dcery, osmnáctiletou Kendall a o rok mladší Kylie. Z předešlého manželství s Robertem Kardashianem má pak Kris ještě čtyři potomky - sestry Kim, Khloé a Kourtney Kardashian a jediného syna Roba.

K rozvodu se u Jennerů schyluje již od loňska, kdy se odloučili. V oficiálním vyjádření tehdy uvedli: „Vždy se budeme velmi milovat a respektovat. Ačkoli jsme odloučeni, navždy zůstaneme nejlepšími přáteli a naše rodina pro nás bude prioritou číslo jedna.“

I proto se bývalý olympijský vítěz v desetiboji i nadále objevoval v rodinné reality show Keeping Up With the Kardashians. Jedním z důvodů jejich rozhodnutí je údajně i to, že má Bruce Jenner podstupovat hormonální léčbu a přeměnu pohlaví.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám