Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Při pohledu na současnou podobu irské zpěvačky Sinead O’Connor (44) se téměř nechce věřit, že je to jedna a ta samá žena, která dříve okouzlovala svou něžnou tváří a obrovskýma modrýma očima. Nejvíce se však proslavila téměř dohola vyholenou hlavou a hitem Nothing Compares 2 U, se kterým se v roce 1990 dostala na vrchol téměř všech světových hudebních žebříčků.

Zpěvačka se tehdy chtěla vzepřít zažitým představám o ženské kráse a rozhodla se shodit svou kštici a jít rovnou téměř dohola. Její upřený pohled do kamery a dojemný zpěv již zmiňovaného hitu si nejspíš vybaví téměř každý.

Dnes je Sinead ve čtyřiačtyřiceti letech úplně někým jiným. Její tvář je odulá, nepřikrášlená make-upem a s neupraveným obočím. Výrazně přibrala a její paži "zdobí" nevkusné tetování. Vlasy si s přibývajícím věkem nakonec přeci jen nechala narůst. O’Connor dnes prozrazují pouze její nezvykle velké oči a piha na levé straně brady. Zpěvačka se s takovou vizáží ukázala v pátek na mezinárodním festivalu Pavilion Theatre v Manchesteru. Fanoušky svým vystoupením a skvělým hlasem nadchla, přestože vypadala úplně jinak, než dřív.

Sinead O’Connor se narodila v Glenageary poblíž Dublinu, je nejen zpěvačkou, ale také textařkou. Byla třikrát vdaná a má čtyři děti. V roce 2000 však přiznala, že je lesbičkou a od té doby ve vztazích preferuje ženy. V roce 2007 se v pořadu Oprah Winfrey přiznala, že trpí bipolární afektivní poruchou, což je psychická porucha projevující se nadměrnými změnami nálad.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám