Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Bývalá dětská herecká hvězda Michaela Kudláčková se potýká s vážnými finančními problémy, kvůli nimž je na ni vedeno několik exekucí. Přestože je výrazně zadlužená, nad vodou ji drží její morální vítězství.

Po rozchodu s partnerem se Barča ze seriálu My všichni školou povinní dostala do situace, která jí dělá vrásky dodnes. „Jsou to věci, které jsou staré. V době, kdy to vzniklo, jsem odmítla vyměnit hmotné zabezpečení svých dětí za jejich psychický stav. Zůstala jsem s nimi sama a odešla od člověka, kdy by ty děti pravděpodobně zůstaly v blázinci. Já si z minulosti táhnu hmotný dluh, ale ne morální,“ rozpovídá se Míša v dnešním Top Star magazínu.

Dlužná částka údajně dosahuje až 600 tisíc, ale Kudláčková přesnou částku tají. „Milión to není. Je to víc než desetitisíce, jsou tam i úroky z prodlení. Tři roky jsem bydlela mimo Prahu, a tak nějak jsem na to zapomněla,“ dodala čtyřnásobná matka, která se momentálně živí psaním a vykládáním karet.

Optimismus hledá Míša v přírodě, kde dobíjí potřebnou energii.“ Jenou chci umřít v lese, ať mě sežerou brouci, abych byla někomu prospěšná,“ řekla Kudláčková s nadsázkou.

Reklama

Další články

Načítám