Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Týden módy se kromě Prahy uskutečnil i v dalších světových metropolích, mimo jiné v Madridu, kde se jeho součástí stala show španělského návrháře spodního prádla Andrese Sardá Sacristána a hlavní hvězdou přehlídkového mola byla slovenská topmodelka Michaela Kociánová, která ve světě sklízí obrovské ovace. Nedivíme se...

Ač se to nezdá, modely, které představila Kociánová, patřily k těm nejcudnějším. Méně šťastné kolegyně musely vyjít na molo například v síťovině, pod kterou neměly vůbec nic. To bývalá přítelkyně Leoše Mareše a Madonnina exmanžela Guye Ritchieho odhalila jen tolik, aby v pánech vzbuzovala dostatek představivosti. Při závěrečném defilé kráčela v čele průvodu modelek.

Pětadvacetiletá trenčínská rodačka odstartovala kariéru před deseti lety v soutěži Kenvelo Elite Model Look Slovakia, kde se umístila jako druhá. Od té doby to ale dotáhla až ke kampani značek Vivienne Westwood, Christian Dior, Versace, John Galliano a další. Rovněž odchodila přehlídku pro Victoria’s Secret, čímž se zároveň stala jedinou Slovenkou, které se této pocty dostalo.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám