Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Přesně v 19 hodin vypuklo zahájení filmového festivalu v Karlových Varech. Celebrity několik měsíců přemýšlí nad tím, kterou róbu zde vynesou a jeden luxusní model střídá druhý. Letos řada celebrit vsadila na modely světových návrhářů. Super.cz zjistil, kolik celebrity za velkou večerní na zahájení festivalu utratily a který světový či český návrhář nejvíce bodoval.

Gábina Partyšová (45) oblékla nádherné zlaté šaty světově proslulé značky Bottega Veneta. Šaty podle informací Super. cz stojí sto tisíc korun.

"Šaty byly přivezeny rovnou z přehlídky z Milána. Dlouho jsme uvažovali, které hvězdě šaty zapůjčíme už proto, že jsou neskutečně malinké a odpovídají konfekční velikosti 32. Gábina padnou jako ulité," prozradila PR manažerka firmy Barbora Bergová.

Šaty stejné značky, která patří mezi nejproslulejší na světě mohla obléci i herečka Tereza Voříšková (34). Ta je známa svými lacinými kousky v šatníku a ani ve Varech se rozhodla nepřekvapit. Místo luxuxu vsadila na konfekci z obchodních řetězců a vyšla si v šatech za pár stovek.

Jitka Čvančarová (46) vsadila na návrhářské duo Dolce Gabbana. Nádherné krajkové šaty jí padly jako ulité. Stejně jako u Partyšové byly Jitce zaslány z Milána specielně pro tuto příležitost.

Taťána Kuchařová (36) opět vynesla nádhernou róbu v barvě slonové kosti své dvorní návrhářky Ivany Mentlové, kterou doplnila šperky v neuvěřitelné hodnotě skoro čtyři milióny korun. Proto jí hlídali bodyguardi a v hotelu má specielní trezor.

Luxusními šperky oslňovala také Martha Issová. "Mám je zapůjčené od jedné luxusní klenotnické značky. Jejich hodnota je milión korun," prozradila Super.cz Martha. Její kolegyně Aňa Geislerová (48) si oblékla jako tradičně šaty ze své kolekce, kterou navrhuje pro jednu známou českou módní značku.

Fotky modelů sledujte v průběžně aktualizované fotogalerii.

Reklama

Další články

Načítám