Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Drobounká herečka, kterou známe hlavně z populárních Cest domů, Kristýna Janáčková se nezdá. Své vnady sice již ukázala v seriálu Policajti z předměstí, ale nikdy nebyly tak bujné jako po narození syna Luise Frederika, který přišel na svět letos v únoru.

Kristýna vyrazila ve velmi provokativním outfitu na exhibiční vystoupení po soustředění soutěžního klání dětí z dětských domovů v rámci projektu Hejbejte se a zpívejte s Hankou Kynychovou (56). Model s velkým výstřihem a kratičkými šortkami by možná patřil spíš na pláž.

Svým oblečením dokázala znervóznit i kolegu Petra Vágnera (46), který je osmým rokem také patronem tohoto projektu, a ten se jen těžko soustředil na moderování. A když měl vyprávět o svém vztahu k dětem a ke sportu, skoro se zakoktal.

Pak se ale rozpovídal o tom, že ve volném čase patří především mezi známé milovníky adrenalinových sportů. Věnuje se thajskému boxu a jeho velkým koníčkem je skákání na padáku. Má za sebou téměř 800 seskoků.

Petr Vágner podporuje projekt Hanky Kynychové již od samého počátku. „Loni v létě jsme navíc ve spojení s Hankou vyzkoušeli i další aktivitu s pracovním názvem Moderování. Děti si tak mohly na vlastní kůži vyzkoušet, co to obnáší být moderátorem,“ vyprávěl.

Petr se také při pohledu na tančící děti neubránil vzpomínce na narození jeho vlastních ratolestí, které mu obrátily život naruby. „Už nejsem takovým bouřlivákem, ale spíše jsem v roli starostlivého otce, hlavně u dcery Lilly, v které se začínají probouzet správné ženské koketní zbraně, a já už v tuhle chvíli přemýšlím, kam schovám brokovnici, jak mi předpověděl můj kamarád v blahopřejné SMS při jejím narození," smál se Petr.

Reklama

Další články

Načítám