Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sexy herečka Alice Bendová (50) je nejen nádhernou ženou, ale je také pěkně podnikavá. Svoji kariéru zahájila tím, že ve filmu Báječná léta pod psa odhalila své bujné vnady. Pak už se nabídky začaly jen hrnout. Alice vydělává jako herečka milióny. Nabídky na natáčení seriálů i filmové role se jí hrnou.  Jedna role střídá druhou. Protože je maminkou dvou dětí, některé nabídky musí už i odmítat. Velmi úspěšná je i jako moderátorka. Krásná Alice není jen ženou s pěknou tváří, ale je také kráskou s pořádně fungujícím mozkem!

Myslí na zadní kolečka a investuje do nemovitostí.  Před časem s manželem koupili činžovní dům v pražských Holešovicích za patnáct miliónů, nyní kupují další nemovitost. V jednom pražském satelitu si pořídila populární herečka dům za sedm miliónů korun. Žádná hypotéka. Alice bude platit hotově!

Stěhovat se ale nehodlá. Stejně jako u první nemovitosti jde o investici. Zatímco v prvním z činžáků chce provozovat především nebytové prostory a kanceláře, zbohatnout hodlá i na druhém domě. "Ceny jsou teď velmi nízko, je výhodné investovat do nemovitostí. Stěhovat se tam určitě nebudeme. Momentálně dům čeká rekonstruce, pak ho možná pronajmeme. A jednou třeba bude dětí," prozradila Super.cz Bendová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám