Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Miss ČR 2004 Jana Doleželová (42)už je třicítka. Je téměř nejstarší z dívek, které na začátku minulého desetiletí soutěž krásy vyhrály. Tehdy totiž nebyla žádná naivní sedmnáctka, ale končila vysokou školu. Jana sice vypadá výborně, ale pro jistotu si na oslavu narozenin pozvala plastického chirurga Jana Měšťáka. "Jeden nikdy neví, co bude potřebovat," žertovala.

Žádný divoký mejdan se nekonal. Modelka, moderátorka a doktorka farmacie oslavu pojala jako společenskou událost nejen pro přátele, ale i pro obchodní partnery. Součástí večera byla také výstava několika obrazů Jadrana Šetlíka, v jehož kolekci Dámy na zámku má Jana svoji fotografii.

Jana měla kliku na krásné počasí, takže si s hosty užívala na terase restaurace na břehu Vltavy. Jana oslnila bílou róbou od návrhářky Beaty Rajské. Bílé šaty ale zanedlouho oblékne znovu. Přítel Richard ji po šestiletém vztahu požádal na jaře o ruku. A jakým narozeninovým dárkem ji překvapil? "Dostala jsem třicet růží a třicátou dovolenou. Už jsme spolu totiž procestovali devětadvacet zemí," prozradila Super.cz.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám