Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvák Petr Janda (81) byl a je, co se žen týče, opravdový grand. Nikdy prý neřešil, co si která koupí na sebe. "No, já to nechal na nich, hlavně pokud jde o oblečení pro holky. Sám jsem se divil, že když jsem koupil nějaké šatičky, tak obdarované byly," svěřil otec dcer Marty, Elišky, Rozárky a Anežky.

Na cenu prý nedbá. "Poučil jsem se, že třeba botičky je potřeba koupit kvalitní, takže dražší. Je to lepší pro stabilitu děťátka. A účty jsem nikdy nekontroloval. Moje ženy měly vždy apanáž, ze které mohly čerpat," vysvětlil. Jediné, co rád opravdu nemá, je společné nakupování se současnou manželkou Alicí.

"Ona bohužel tvrdí, že mám výborný vkus, tak s ní chodím po buticích, ona si nabere věci do kabinky a postupně v nich vychází, a já jen dávám palec nahoru, nebo dolů. A pak už mne čeká jen zaplatit u pokladny," vyprávěl nám na otevření nového obchodu, kde pro změnu ladil outfity dcerám Elišce a Martě.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám