Hlavní obsah
Článek

Josef Rychtář (65) bude muset po smrti své "sedmiměsíční" manželky Ivety Bartošové (†48) ještě dlouho vnímat dozvuky jejich necelé tři roky trvajícího vztahu. Za tu dobu se nadělal spousty průšvihů a ještě mnohokrát si bude muset stoupnout před soudní tribunál, než mu všechny hříchy sečtou a vynesou konečný verdikt. Super.cz se nyní dozvěděl zajímavou informaci o údajném trestním řízení vedeném proti němu v Itálii.

Tam se měl dopustit hned několika trestných činů, když se v létě násilím vloupal do domu rodiny Domenica Martucciho. „Soud má už tento pátek. Asi tam nepojede. Nevím, jak to funguje tady v Česku, ale v Itálii stačí nechodit na soud, aby člověk prohrál,“ řekl Super.cz Martucci.

Podle něj dělá v kauze Rychtář jednu zásadní botu. Byl mu přidělen bezplatně právník, s kterým ale prý nekomunikuje. „Ještě nikdy neodpověděl na dopis právníka ex offo,“ dodal nechápavě.

V Česku má vroubků víc, a jak se při posledních stáních ukázalo, už mu možná došly peníze na advokáta, protože se začal hájit sám. A to by se mu při jeho právnickém povědomí ve stylu „všichni musí dělat to, co jim řeknu, i soudkyně, jinak s ní zatočím!“ nemuselo moc vyplatit...

Reklama

Další články

Načítám