Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tričko s velmi naturalistickým potiskem obnažených bujných dívčích ňader vzbudilo velkou pozornost už na druhé přehlídce módní návrhářky Jany Berg. Českou Miss World Denisu Domanskou v něm vystřídala Miss Silueta Carmen Justová. A zase se bylo na co koukat. A pánové opět nevěřili svým očím a doufali, že modelka je skutečně nahoře bez.

"Tohle tričko opravdu vzbudilo neuvěřitelný ohlas. Původně jsem uvažovala, že bychom mohli vytvořit pár kusů, ale nakonec zůstanu u originálu," řekla Super.cz návrhářka Jana Berg. "Neumím si totiž představit, za kolik bych ho měla prodávat," doplnila.

Přišla na šalamounské řešení. Top, který už dvakrát prošel módní přehldíkou, zůstane ojedinělý a bude se dražit. "Protože podporujeme nadaci Femina, která se stará o ženy s rakovinou prsu, rozhodli jsme, že vyvolávací cena bude deset tisíc korun. Právě tolik si totiž ženy po chirurgickém odejmutí prsu musí připlácet na inplantáty," upřesnila Berg.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám