Hlavní obsah
Článek

Herec Igor Bareš (57) v posledních měsících září štěstím. Jak už Super.cz informoval, herec Cest domů a Případů 1. oddělení se v srpnu stane trojnásobným tatínkem.

S manželkou, herečkou Antonií Talackovou, očekává narození syna Petra. Bareš má již sedmnáctiletou dceru Soňu a se současnou ženou skoro čtyřletou Toničku.

Igor s Antonií jsou manželé nejen v životě, ale i na jevišti. I když tam jsou rozvedení. Účinkují spolu v představení Činoherního studia Bouře Jenom život, v němž hrají bývalé manžele, kteří se střídavě starají o společného syna. Okolnosti je však donutí setkat se po mnoha letech tváří v tvář a otevírat – ovšem s patřičnou dávkou černého humoru - staré rány.

„Hrajeme spolu moc rádi, ale teď si budeme muset dát pauzu. Poslední představení máme 14. května v Divadle v Rytířské, pak půjde žena na mateřskou,“ řekl Super.cz Igor Bareš s tím, že jeho žena se na jeviště chce co nejdřív vrátit.

„Tonička je silná žena a tvrdí, že do divadla se vrátí už od října. Tak uvidíme,“ nechá se překvapit herec, který má pro manželku jen samá slova chvály.

„Moje žena hraje moc ráda a zařekla se, že to zvládne i se dvěma dětmi a že se do představení co nejrychleji vrátí. Z nás dvou je ona ta praktická a vůbec ženská, která toho musí hodně zvládnout,“ dodal s úsměvem Bareš, který v divadle společně s manželkou hraje moc rád.

„V Národním divadle jsme se moc na jevišti nepotkávali, tak jsem byl potěšen, když nás Alexej Pyško oslovil a nabídl nám roli ve hře Jenom život,“ uzavřel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám