Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Courtney Stodden (29) je na svou vizáž extrémně náročná. Zatím se ji ještě fotografům nikdy nepodařilo načapat, že by z domu vyšla neupravená. Podobné nároky má nejspíš i na své přátele. Před několika dny například trávila několik hodin s mladíkem, který byl trochu jako z jiného světa.

S make-upem preciznějším, než měla samotná Courtney, nejdřív poseděli u kávy, poté se přesunuli na focení, kde předvedli několik bizarních póz, a následně poobědvali v restauraci Villa Blanca v Beverly Hills. Za povšimnutí jistě stojí mladíkovo bezchybné obočí a dlouhé černé nehty...

Courtney však už patrně nelpí tolik na 'dokonalosti' u svých partnerů. Její exmanžel, o 34 let starší herec Doug Hutchison, to rozhodně s péčí o zevnějšek nepřeháněl a vedle mladinké přešlechtěné ženy působil trochu jako exot. Kdyby se mu podařilo dostat ji do filmu, možná by to i překousla, ale herec si manželku spíš hlídal, tak dostal košem. Aktuálně Stodden zakotvila v přístavu osmatřicetiletého producenta Davida Weintrauba, kde se vidina kariéry rýsuje nadějněji.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám