Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sice byla zvolena nejkrásnější dívkou České republiky, zanedlouho po své korunovaci ale sestoupila z mola a paradoxně se na něj vrátila až po mnoha letech a po porodu dítěte. Svou obnovenou premiéru na mole Lucie Hadašová (37) prožila během přehlídky Znovuzrození Fénixe Blanky Matragi (71).

„Měla jsem hodně dlouhou pauzu. Žili jsme v zahraničí, na tuhle hokejovou sezónu už jsem ale doma, takže se vracím konečně ke své práci," říká Hadašová.

Už před šesti lety předváděla Česká Miss 2007 modely návrhářky šatů arabských princezen. Zajímalo nás, jestli se modelka musela na tuto příležitost nějak speciálně připravovat. Držela Lucie diety a mordovala se v posilovně? „Makala jsem tak, že jsem si dávala třikrát denně svíčkovou," vtipkovala Hadašová a dále uvedla: „Žádná změna režimu nebyla, necvičím a nic pro to nedělám."

Je pravda, že modely Blanky Matragi nějaký ten nedostatek postavy lehko skryjí. S klidným svědomím se mohla na stejné akci po mole projít třeba Iveta Vítová, kterou dělí pouhé čtyři měsíce od porodu dcery Anetky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám