Hlavní obsah
Článek

Málokdo má takové štěstí, že slaví narozeniny na den určený milencům. A Honza Bendig (30), neuvěřitelný talent ze SuperStar, kde zazářil před pěti lety, patří mezi ně. Spolu s kolegy z chlapecké skupiny New Element oslavil kulaté dvacetiny, jež připadají na Valentýna, v kruhu fanynek, a ty z něj byly úplně paf. Super.cz při té příležitosti Honza prozradil nechutný zážitek s rasismem.

V životě se minimálně třikrát dostal na samé dno. Poprvé, když neskutečně zklamal blízkého člověka a nepodařilo se mu to urovnat, podruhé kvůli zbytečnému tajení své pravé sexuální orientace (Super.cz mu pomohl vyjít s pravdou ven), a potřetí kvůli vztahu s jedním člověkem, který nedopadl dobře, a Honzíka to málem stálo kariéru. Ze dna ho zase vytáhly přípravy klučičí skupiny.

A právě romský původ a možná i částečná jinakost stojí za šikanou, kterou na ulici zažívá téměř denně. „Pokřikují po mně hnusné věci, zastavují mě. Stává se mi, že mě obklopí partička lidí a fakt pak netuším, jak to dopadne. Zatím k ničemu hroznému nedošlo, ale radši nezastavuju, když mě někdo osloví. Mám strach,“ přiznal Honza.

Jeho narozeninová párty proběhla na jedné z největších pražských výletních lodích Cecílie, ale stejně kluci museli eliminovat počet gratulujících slečen, všechny by se tam nevešly. Honza, který překvapil novým účesem, dostal od kolegů dort ve tvaru klavíru a fanynkám zazpíval. Pak přišla na řadu i pecka New Elementu Svědomí, která má za sebou už dvě vítězství v televizní hitparádě, kde převálcovala i světové hvězdičky z One Direction.

Reklama

Další články

Načítám