Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka a herečka Jennifer Lopez (44) dosud patřila k nejopěvovanějším ženám celého světa. S nebezpečně se blížící padesátkou ale přichází o svůj proslulý šarm.

Jennifer má v dějinách šoubyznysu nesmazatelné místo a zvládla toho opravdu hodně. Na kontě má desítky filmových rolí, milióny prodaných alb, bezpočet titulů oceňujících její sexy křivky a v neposlední řadě také tři ztroskotaná manželství.

Kráska s nejvíce diskutovaným pozadím kromě tří svateb stihla i zasnoubení s hollywoodským fešákem Benem Affleckem a v současné době řeší rozvod se zpěvákem Marcem Anthonym, s nímž má pětiletá dvojčátka Maxe a Emmu. Aktuálním partnerem Lopez je šestadvacetiletý Casper Smart, po jehož boku se JLo snaží maskovat přibývající věk.

Osmnáctiletý rozdíl je ovšem evidentní. Ačkoliv se Jennifer snaží vypadat reprezentativně, v civilu je znát, že má nejlepší léta za sebou. Během natáčení filmu Lila and Eve ji zmohla únava a s cigaretou v ruce rozhodně nepřipomínala atraktivní ženu z titulních stránek magazínů.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám