Hlavní obsah
Článek

Pobyt v reality show plný lenošení a nezdravého jídla se nejvíce podepsal na postavě Lucky. Díky aktivnímu životnímu stylu už ovšem není na jejím těle po kilech z VyVolených ani památky.

Lucka během svého pobytu v reality show přibrala 11 kilogramů a toto zjištění ji natolik šokovalo, že propadla depresi. Netrvalo však dlouho a je téměř na stejné váze jako před soutěží. Během natáčení totiž neměla dostatek pohybu, což její postavě nesvědčilo. Venčení pejsků pro ni má ale blahodárný vliv a dnes už je o 8 kilogramů lehčí.

„Momentálně jsem na své klasické zimní váze 63 kilo. Po vile se mi ale výrazně změnila postava, lépe se mi ty tuky přeskládaly. Mám zpátky své ploché břicho, ale stále bojuju se zadkem,“ řekla se nám Lucka, která si kvůli nadbytečným kilům ve vile dokonce poplakala.

Za jejím hubnutím ovšem není pravidelné cvičení ani výrazná změna jídelníčku. Stačilo věnovat se domácím mazlíčkům a váha šla rychle dolů. „Nemám čas navštěvovat několikrát týdně tělocvičnu. A má láska k pečivu, smetaně a sladkostem mě neopustila ani po vile,“ přiznala Lucka.

Se svou současnou postavou je více než spokojená a pochlubila se fotkou, na níž si padající kalhoty musela pojistit lepicí páskou. „Konečně jsem začala řešit to, jak vypadám. Tepláky a vytahané mikiny nosím už jen na cvičák,“ dodala účastnice VyVolených, která na reality show vzpomíná v dobrém, přestože její postava v ní dostala pořádně zabrat.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám