Hlavní obsah
Článek

Vypadá skoro stejně, jako když se před téměř pěti lety stala poslední první vicemiss v dnes již zaniklé soutěži krásy Miss ČR. Půvabná brunetka Lucie Smatanová (38) rozhodně plastického chirurga nenavštívila, jak zřejmě při pohledu na její dekolt leckoho napadlo. "Všechny nemusí mít prsa," smála se sympatická Lucie.

Ta dorazila na brněnský Ples v Opeře jako doprovod kolegyně Jany Doleželové (42), se kterou bydlela i na pokoji. Přesto by nám přišlo normální, kdyby raději vzala svého partnera. Více než půl roku je totiž opět šťastně zadaná. A její vyvolený aspoň podle fotek nevypadá jako Quasimodo, ale je to doopravdy fešák.

"Rozhodně se za něj nestydím. Spíš on se ještě necítí na pozornost médií. Ale časem k tomu určitě dojde," věří Lucie, která si společně s přítelem, advokátem Pavlem Čálkem, pořídila i společné bydlení.

A přestože přijela bez partnera, na plese si zatančila. Nevyzval ji sice herec Christopher Lambert, se kterým tančila Jana, ale slovenská herecká hvězda. Do kola ji vyvedl moderátor akce Maroš Kramár.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám