Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Světem internetu koluje už pěkných pár zamilovaných obrázků Dary Rolins (51) a Patrika Rytmuse Vrbovského (47) a Super.cz na tom má určitě svůj vliv. Tak procítěná, intimní a sexy fotka, jakou nafotil hvězdý pár pro únorové vydání magazínu Elle, ale rozhodně doposud neexistovala.

Fotograf Branislav Šimončík zachytil zpěváky oblečené do spodního prádla v objetí při polibku v rozestlané posteli. Dara s Patrikem se s dalšími sedmi páry ve valentýnské fashion story vyznávají ze zážitku z prvního líbání. „Patrik mi chtěl ukázat noční Bratislavu. Seděli jsme v jeho autě, poslouchali muziku, koukali na Dunaj i na sebe… Tam jsme se poprvé políbili jako milenci," znělo vyznání Dary Rolins.

Samotná fotka je víc autentická, než by si kdo mohl myslet. „Fotilo se to ve stejném hotelu, a dokonce i v pokoji, ve kterém v Bratislavě vždycky bydlím. Patrik tam za mnou vždycky jezdil, až nás tam jednou nachytali paparazzi a tím se oficiálně a poprvé provalil náš vztah," svěřila se Super.cz popová diva a jedním dechem s úsměvem dodává: „Ta fotka má pro nás vlastně úplně historický význam."

Reklama

Další články

Načítám