Hlavní obsah
Článek

Mladá tenisová kráska Maria Šarapovová (24) zapózovala v reklamě na novou kolekci oblečení jedné známé sportovní značky a opět dokázala, že by se mohla bez problémů živit modelingem.

Půvabná blondýnka předvedla ve sportovní podprsence a krátkých šortkách své vypracované tělo. Při pohledu na stékající kapky po jejích křivkách se tají dech. Maria na svém těle denně tvrdě pracuje v posilovně a dodržuje zdravý životní styl.

V kampani, kde se Maria objevila jako hlavní hvězda, s ní zapózovaly i jiné úspěšné sportovkyně, mezi které patří tanečnice Sofia Boutella, běžkyně Allyson Felix a Perri Shakes-Drayton, tenistka Li Na a fotbalistka Hope Solo.

Jméno známé Rusky patří mezi nejvyhledávanější hesla na internetu. Má podepsané sponzorské smlouvy se společnostmi Nike, Sony Erisccon, Tiffany & Co., Tag Heuer, Prince, Land Rover. "Snažíme se, aby její byznys přežil její kariéru," prohlásil agent tenistky Max Eisenbud.

V osobním životě se Šarapovové také daří. V současné době je jejím přítelem hráč NBA Saša Vujačič a jsou spolu prý velmi šťastni.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám