Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ani ženám, které jsou vnímané jako vzor dokonalosti, se na veřejnosti občas nevyhne malý trapas. Horké a dusné počasí je pak pro jejich krásu nepřítelem číslo jedna. Make-up se rozpíjí, účes nedrží a ve chvíli, kdy je to nejméně vhodné, se člověk začne potit. Přesně to se stalo minulý týden na akci nazvané Amber Lounge Fashion Soiree v Monaku blonďaté švédské krásce a bývalé Playmate z roku 1997 Victorii Silvstedt (36).

Během pózování pro fotografy tak atraktivní Victoria ukázala propocené průramky u své elegantní zelené róby. O nepříjemnosti herečka a zpěvačka Silvstedt nejspíš neměla tušení. Při pózování dávala klidně ruce v bok a podpaží tak stále ukazovala. Jinak však bývalá švédská Miss vypadala nádherně. Přesto, že jsou na jejím vzhledu již patrné časté zákroky plastických chirurgů.

Na charitativní události Amber Lounge Fashion Soiree konané v hotelu Le Meridien Beach Plaza v monackém Monte Carlu se Victoria dobře bavila po boku bývalé tenisové hvězdy Borise Beckera a jeho manželky Lilly Karssenberg, jež bývala holandskou topmodelkou.

Modelka celým jménem Karin Victoria Silvstedt narozená ve švédském Skelleftehamn se v roce 1993 stala švédskou královnou krásy. Svou zemi reprezentovala i na Miss World, kde se dostala do top desítky nejkrásnějších dívek. Silvstedt se poté přesunula do Paříže, kde předváděla pro prestižní módní domy Chanel, Christian Dior, Giorgio Armani, Givenchy, Valentino, Guess či Loris Azzaro. Jako herečka si zahrála například v americké komedii Plnou parou vzad, kde byla jako krásná Inge nejvýraznější členkou „švédského opalovacího družstva“.

Reklama

Další články

Načítám