Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když Ewa Farna dorazila na generálku Českého slavíka, byla doslova nepřehlédnutelná. Je obvyklé, že interpreti si své skladby a choreografie nacvičují v civilu a nenalíčení, a právě v takové situaci jsme zastihli i Ewu Farnou (30).

Ta se na pódiu Státní opery objevila se svým novým milencem, čtyřiadvacetiletým kytaristou Martinem Chobotem. Ewa na poslední chvíli nahradila Gabrielu Gunčíkovou (30), která se nepříjemně zranila. Na večer si snad stihla zajistit odpovídající róbu, ovšem model, ve kterém se ukázala odpoledne, byl dost tristní.

Podivné plandavé tričko zrovna nelichotilo její postavě, zrovna tak jako džíny, jejichž velikost by byla pro modelky noční můrou.

Když došlo na vyhlašování výsledků, Ewa se na pódiu neobjevila. V kategorii zpěvaček totiž po pěti letech vyklidila medailové pozice. V uplynulých ročnících jí vždy patřilo třetí místo, ale to letos překvapivě obsadila Aneta Langerová. Druhá byla tradičně Lucie Vondráčková a vítězství celkem očekávaně obhájila stálice Lucie Bílá.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám