Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvák a hudebník Matěj Ruppert řádí na tanečním parketu StarDance jako utržený ze řetězu. Známý bouřlivák je znám svým neutuchajícím temperamentem, a tak diváky na televizních obrazovkách rozhodně nenudí.

Vtipálkem je ostatně i v zákulisí StarDance, kde na chvilku opustil svou tanečnici Alici Stodůlkovou, aby si vyzkoušel, jaké by to bylo, kdyby jeho taneční partnerkou byla bývalá atletka Šárka Kašpárková.

A nutno podotknout, že by to byl opravdu velmi neobvyklý taneční pár. Matěj Ruppert totiž vedle vytáhlé atletky vypadá jako mrňous. Zatímco Kašpárková měří 186 centimetrů, a s podpatky pochopitelně ještě o něco víc, Ruppert jí se svými 170 centimetry sahá sotva po krk.

Pokud by takový prcek musel někdejší mistryni světa v trojskoku na parketu vést, vypadalo by to opravdu velmi komicky. Ve skutečnosti samozřejmě oba mají rovnocenné partnery. Alice Stodůlková měří stejně jako Ruppert a partner Kašpárkové Jan Tománek je dokonce o čtyři centimetry vyšší než ona.

Reklama

Další články

Načítám