Hlavní obsah
Článek

Na divadelních prknech se už odehrál bezpočet podivností, ale tento kousek stojí rozhodně za pozornost. V New Yorku se chystají spojit písně rebelky Britney Spears s biblickým příběhem Ježíše Krista.

Projekt, který vypadá jako špatný vtip, je už ve fázi příprav a producenti se snaží oslovit potenciální investory. Najít je ovšem nebude snadné, protože křesťany spojení kontroverzní zpěvačky s příběhem mesiáše nejspíš příliš nepotěší. Britney má totiž k životu podle desatera hodně daleko.

V muzikálu s pracovním názvem Evangelium podle Britney by měly zaznít písně Crazy, Baby One More Time či Stronger, které budou doprovázet Ježíšův příběh od jeho narození až po ukřižování a vzkříšení. Podivný projekt má spojit největší příběh, jaký byl kdy vyprávěn, s nejvýznamnější hudbou, jakou kdy lidstvo poznalo. Legendární muzikál Jesus Christ Superstar se tak brzy dočká silné konkurence.

Tvorba Britney Spears je ovšem univerzální, o čemž nejlépe svědčí praktiky britského námořnictva, které písně popové princezny využívá k zastrašování somálských pirátů.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám