Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když se nechala obarvit na platinovou blond, leckdo byl z její proměny v šoku. Herečka Anna Polívková byla vždy brána jako veselá komediantka a holka od vedle, kamarádka, ale ne svůdkyně. Přispěly k tomu bezpochyby i její role v čele s Účastníky zájezdu. Stačil ale šikovný kadeřník a všechno je jinak.

Teď působí na place při zkouškách na taneční show StarDance jako femme fatale. Zvlášť, když hodí na obličej nějaká ta líčidla. Ale ani bez make-upu nevypadá špatně, jak můžete posoudit ze snímku, kde se svým tanečníkem Michalem Kurtišem zkoušela v civilu ještě před dnešní generálkou.

Na té už se ale stejně jako ostatní soutěžící hodila do gala a předvedla se v krásné bílé róbě. Protože se ale pořád cítí jako komediantka, v choreografii se vyskytnou i méně vážné prvky. Třeba jak svému tanečníkovi ukáže spodní prádlo. A to si už teď můžete prohlédnout i vy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám