Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Půvabná a exotická modelka Alyssa Miller (25) se opět projevila jako pěkně divoká provokatérka. Nedávno se pochlubila hříšnými fotkami prostřednictvím sociální sítě Twitter a nyní propůjčila své úžasné křivky známé italské značce spodního prádla.

Fotografové ji nachytali v New Yorku na střeše jedné výškové budovy při focení nové kolekce pro  jaro/léto 2014. Pětadvacetiletá Kaliforňanka se stala tváří pro nadcházející sezónu.

Alyssa Miller v současné době plní stránky světových médií svým vztahem s hercem Jakem Gyllenhaalem. Ve světě modelingu je ale známá už dlouho a patří k vyhledávaným modelkám, o které se pere řada světových značek. Byla na stránkách všech významných časopisů, jako jsou Vogue, Elle a Harper's Bazaar. Patří mezi hvězdy prestižního plavkového vydání magazínu Sports Illustrated. Fotit pro toto speciální vydání je snem každé modelky. K jejím vůbec největším úspěchům patří pózování na titulní straně tohoto časopisu.

Reklama

Další články

Načítám