Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Holčička na fotce s roztomilou tvářičkou patří k našim nejznámějším modelkám a moderátorkám. Skončila druhá v soutěži krásy a svůj druhý domov našla ve slunné Itálii, kde potkala i svého budoucího manžela, s nímž tvoří prominentní pár. Kdysi také nějaký ten pátek chodila s jedním naším populárním moderátorem. Dnes je šťastnou maminkou dvou synů. Poznali jste ji?

Alena Šeredová (46) se narodila 21. března 1978 v Praze. Do světa modelingu nahlédla jako patnáctiletá dívka a už o dva roky později odcestovala poprvé za prací do města módy Milána.

Uhrančivá tmavovláska s dokonalými ženskými tvary tak byla skvěle připravena na účast v soutěži krásy, kam se přihlásila už jako zkušená modelka. Roku 1998 se stala druhou nejkrásnější dívkou České republiky, což jí otevřelo brány do světa šoubyznysu.

Další velký úspěch na sebe nenechal dlouho čekat. Na světovém klání krásy Miss World skončila Alena na fantastickém čtvrtém místě. Ohlasy na sebe nenechaly dlouho čekat. Kromě modelingu začala cílevědomá kráska získávat nabídky také z italské televize. V Itálii byla totiž velmi oblíbená a našla si tam spoustu cenných kontaktů.

Brzy účinkovala v oceňovaném pořadu italské stanice RAI Torno Sabato – La Lotteria. Diváci si ji velmi oblíbili a roku 2002 byla dokonce zvolena objevem italské televize. Na Apeninském poloostrově záhy našla Šeredová svůj druhý domov. Získala italské občanství, stala se místní módní ikonou a televizní hvězdou.

Místní bulvár proto s oblibou komentoval její vztahy. Modelka chodila s režisérem Luigim De Laurentiisem i hercem Edoardo Costou. Ještě když žila v Česku, randila s moderátorem Bořkem Slezáčkem. Životní štěstí ale našla až v náruči slavného italského fotbalového brankáře Gianluigi Buffona, za kterého se před dvěma lety provdala po šestileté známosti. S charismatickým brankářem má syny Louise Thomase (5,5) a Davida Lee (4).

Reklama

Další články

Načítám