Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když jsme Moniku Absolonovou (47) viděli jako cikánku Inéz v představení Zorro, okamžitě nás napadlo, zda to, když se před pár lety odbarvila na blond, nebyla chyba. Jako tmavovlásce jí to totiž neskutečně seklo. "Ale jen když jsem hodně výrazně nalíčená. Jinak bych vypadala jako po dlouhé vleklé nemoci," odmítla náš návrh zpěvačka.

Monika v muzikále nejen zpívá, ale také fantasticky tančí, takže nás zajímalo, zda už zase díky tanci zhubla jako kdysi ve StarDance. "Je to možné, ale spíš jsem se zpevnila. Já ostatně před premiérou hubnu vždycky, a není to jen fyzickou námahou, ale i nervozitou. Tentokrát jsem svoji postavu hodně dlouho hledala a mám pocit, že se to podařilo dost těsně. Až den před premiérou," svěřila Monika.

Chybělo jí delší zkoušení. "První čtenou zkoušku jsme měli sice v srpnu, ale zkoušet jsme začali až někdy 10. září, takže času nebylo nazbyt. Navíc jsme všichni chytili nějakou virózu, takže to bylo o to složitější. Ale moc mě to baví. Moje postava je hrozně zábavná a mám skvělé kolegy," dodala Monika, kterou budeme v Divadle Hybernia jako cikánku v Zorrovi vídat až do března.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám