Hlavní obsah
Článek

Hladinu bulvárního rybníku nedávno rozvířila kauza s nahými fotkami Jiřího Krytináře a následná mediální přestřelka s jeho bývalou spolupracovnicí Olívii Žižkovou.Ta se rozhodla prát na veřejnosti špinavé prádlo a práskla na svého bývalého kámoše kde co. Dokonce i to, že čekal před časem dítě s mladou dívkou a měl ji nutit jít na potrat, což herec popíral.

Soukromá informace tak vyplavala na povrch a žila si svým životem. Dvaadvacetileté Janě, která má dnes nový vztah a se svým současným přítelem je v sedmém měsíci těhotenství, neudělala příliš dobrou reklamu. Dívka se tak poprvé a naposledy rozhodla promluvit na veřejnosti.

„Měli si to vyříkat mezi sebou v klidu, nebo to řešit soudní cestou. Ne se zviditelňovat tímto trapným způsobem v médiích. Mě do toho zatáhli, aniž by se zeptali. Olívie navíc zveřejnila bez souhlasu soukromé fotky. Velmi mi to ublížilo a zvažuji právní kroky,“ řekla Jana, která žije mimo Prahu a ve svém současném stavu by jí prospěl především klid.

„S Jirkou jsme se seznámili před dvěma lety na podzim. Oslovil mě, jestli bych mu nedělala osobní asistentku. Nakonec jsem souhlasila a začala jsem s ním jezdit po kšeftech. Postupně jsme se sblížili. Pořád vedl řeči, že se bude rozvádět, ale moc jsem tomu nevěřila. Loni v květnu jsem zjistila, že jsem těhotná. Říkal mi, že když půjdu na potrat, že se mnou zůstane a dítě, které jsem chtěla, si adoptujeme. Nemůžu říct, že by byl zlý, měl strach, že by se dítě nemuselo narodit zdravé,“ říká Jana

„V červenci jsem šla na potrat. Pak se mě jen zeptal, jak se mám. Několikrát jsme si zavolali, ale už jsme se neviděli. Potkali jsme se až na jednom vánočním večírku v prosinci. Omlouval se mi tam. Odpustit se dá, ale zapomenout určitě ne,“ míní dívka, které se první dítě narodí za pár měsíců a o publicitu rozhodně nestojí.

Reklama

Další články

Načítám