Hlavní obsah
Článek

Největší fešák v seriálu Ulice Ondřej Havel, který představuje zlobivce Jirku Hložánka, je pár měsíců po bolestivém rozchodu. Jak se Super.cz soukromě svěřil, vůbec není balící typ, naopak, sama dívka si ho musí ulovit. A protože ho dnes už všechno přebolelo, nebál by se novému vztahu. Fanynky, je to na vás!

„Co bude, to bude, neřeším to. Nechávám tomu volnej průběh. S bývalou přítelkyní jsme kamarádi, je to fajn,“ tvrdí pohodář Ondra.

Kromě zajímavého honoráře z natáčení Ulice se ještě upsal chlapeckému bandu New Element. A rozjezd mají pánové víc než slušný. „Snažíme se, abychom byli co nejlepší. Snad se to bude líbit,“ doufá Havel. Popularita je pro něj zatím příjemná záležitost, lidé se za ním otáčejí a pěstí od nikoho ještě nedostal. Milostná psaníčka mu prý ale zatím nechodí. A to ani po našem revolučním článku, v němž byly fotografie jeho připálené mužné hrudi i zad.

„Sem tam mi někdo napíše na Facebook, že mě viděl v muzikálu, že třeba hezky zpívám. To poděkuju, je to příjemný. Ale víc nic,“ krčí rameny slušňák z Ulice. Prozradil nám, co ho čeká na začátku nové sezóny.

„S Vaškem Matějovským se nám rozjíždí podnikání. Snad budeme úspěšní a bohatí. Už tam nejsem takový syčák, ale trošku bych to tam nechal, protože mě to bavilo,“ prozradil nám Ondra o své roli v Ulici.

Reklama

Další články

Načítám